Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma yuvarlanması

Muğla'da midibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu yaşamını yitirenlerden Feray Akın'ın cenazesi, Çanakkale'nin Çan ilçesinde defnedildi.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 16:03
Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma yuvarlanması

Anneler Günü organizasyonu için İzmir'in Buca ilçesinden Marmaris'e hareket eden midibüsün yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 24 kişiden Feray Akın (55) için Çanakkale'nin Çan ilçesindeki Demirci Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Akın'ın ailesi ve yakınları ile Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cengiz Mete Yavuz ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kazada annesini kaybeden Neslihan Kutluk'u yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Feray Akın'ın cenazesi kılınan namazın ardından Çan Mezarlığında toprağa verildi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner57

banner56

banner108