Türk Gençlerden 'Hacker' Ordusu

BTK siber saldırılara karşı genç bilişimcilerden oluşan bir ordu için çalışmaya hazırlanıyor.Ekibe kabul edilecek hackerlara 6 ila 10.000 lira maaş ödemesi bekleniyor.

25 Aralık 2016 Pazar 13:58
Türk Gençlerden 'Hacker' Ordusu
Siber saldırılara karşı hazırlıklı olmak için Ulusal Siber Güvenlik Stratejisi ve Eylem Planı hazırlayan hükümet şimdi de "beyaz hacker" ordusuna dahil edilecek genç bilgisayar dahilerinin peşine düştü.

BTK tarafından test edilerek alınacak ''beyaz yaka'' hacker grubuna dahil olmak olmak için işe alım başvuruları usom@btk.gov.tr gönderlecek.Tabiki de bu maaş ödeme rakamları sadece öngörü kesin bir karar olarak belli değil.

Yahya Can DEDE

banner119
Son Güncelleme: 25.12.2016 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108