Emre Belözoğlu’ndan, Melis Özçiğdem’e jest

Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçı öncesi turuncu-lacivertlilerin teknik direktörü Emre Belözoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla müsabakanın dördüncü hakemi Melis Özçiğdem’e çiçek verdi.

07 Mart 2022 Pazartesi 21:11
Emre Belözoğlu’ndan, Melis Özçiğdem’e jest

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bu mücadeleye dördüncü hakem olarak Melis Özçiğdem’i atamıştı.

Seremoni öncesi Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu da Özçiğdem’e, günün anlam ve önemine binaen çiçek takdim etti.

İkili daha sonra objektiflere poz verdi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner57

banner56

banner108