ÖZBEY TARIM 2024 Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı İçin Hazır

Bursa'da Tarım Makineleri ve Ziraat Aletleri dendiğinde ilk akla gelen firma olan ÖZBEY Tarım Makinaları 2024 Bursa Tarım Fuarı için hazırlıklarını tamamladı.

05 Ekim 2024 Cumartesi 02:04
ÖZBEY TARIM 2024 Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı İçin Hazır

Türkiye'nin en büyük fuarları arasında olan, Marmara Bölgesi ve çevresinden her yıl binlerce ziyaretçi ağırlayan Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı etkinliğinde Türkiye'nin en popüler firmaları ürünlerini sergilemektedir. Tarım ve Hayvancılık sektöründe faaliyet gösterenler tarafından yoğun ilgi gören Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı (BurTarım) her yıl düzenli olarak TÜYAP tarafından düzenlemekte ve Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi alanında misafirlerini ağırlamaktadır.

Tarım ve Hayvancılık dendiğinde ilk akla gelen illerden olan Bursa ili çevresinde bulunan verimli Tarıma Elverişli Arazileri sayesinde hem Sebze Meyve Yetiştiriciliği hem de Hayvancılığın kolay şekilde yapılmasını sağlayan Marmara Bölgesi'nin popüler şehrinde faaliyet gösteren Tarım Makinaları İmalatı işletmesi ÖZBEY Tarım Makineleri yeni ürünleri her yıl olduğu gibi bu yılda fuar alanındaki yerini aldı. Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı etkinliğine katılmayı gelenek haline getiren ve müşterilerinden gelen talepleri değerlendirerek süreki olarak ürün ve firmasını geliştiren ÖZBEY Tarım Makinaları özellikle Diskaro ve Rotavatör İmalatı yapmaktadır.

Diskaro Nedir ?

Anız bozmada, tohum yatağı hazırlamada, toprak üzerinde bulunan organik maddeleri ( sap- ot ) kıyıp parçalamada hızlı büyüyen otlarla mücadelede kullanılır. 20-22-24-26’lı disk seçenekleri ile, ayrıca disk araları 17-20-22 cm olarak isteğe göre imal edilmektedir.

Hidrolik Kaydırma sistemi krom mili üzerinde tamamen sessiz, pürüzsüz ve seri hareket kabiliyetine sahiptir. Batma derinliği gövde üzerinde bulunan açı ayarı bölümlerinden istenilen şekilde çap açısı verilebilmektedir. Ağırlığı 850 kg’dır. Güçlendirilmiş gövdesi, darbelere karşı özel alışımlı, uzun ömürlü dişli ve düz diskler.

Rotavatör Makinası Nedir ?

Rotovatör Makinası toprağın işleme potansiyelini arttırırken, diğer yandan zaman ve yakıttan tasarruf sağlamaktadır. Rotovatör (Çapa Makinası) kuyruk milinden gelen hareketin bıçaklara aktarılması dişli sistemi ile olmaktadır. Değişken devirli şanzıman opsiyonu mevcuttur.

Rotor Çapa dizilişleri anız ve bitki artıklarını toprağa gömücek şekilde dizayn edilmiştir. Rotovatör krom milli hidrolik kaydırmalı ve sabit olarak tercih doğrultusunda çeşitlenmektedir. Ürün Genişlikleri = 185 - 2.10 - 2.30 - 2.40 boyutlarında imal edilmektedir.

Diskaro ve Rotovatör İmalatı konusunda ki tecrübesi ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek daima en iyi kullanıcı deneyimi hedefleyen ÖZBEY Tarım Makinaları imalatını gerçeleştirdiği ürünlerde birinci sınıf malzemeleri kullanmaktadır. Satışını yaptığı ürünlerin gerekli periyodik bakımlarını da belirli aralıklarla gerçekleştiren firma sektörde edinmiş olduğu müşteri pörtföyünü her geçen gün arttırmaktadır.

Türkiye'nin tüm bölgelerinde kullanılan ürünleri ile sektörün gözde firması olarak adından söz ettiren ÖZBEY Tarım Makinaları yetkilisi Oğuzhan ÖZBEY firma gelişimlerinin sürekli olarak devam ettiğini ve 8-12 Ekim tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan 2024 Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı etkinliğinde 3. Salon alanında yer alan standlarında misafirlerini ağırlayacaklarını belirtti.

BURSA HABER PORTALI

banner119
Son Güncelleme: 05.10.2024 03:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108