Vali Öksüz Digor’da

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Öksüz, Digor’u ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu.

07 Mart 2022 Pazartesi 17:23
Vali Öksüz Digor’da

Öksüz, ilk olarak Digor Kaymakamlığını ziyaret etti. Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Digor’a atanan Kaymakam Orhan Gazi Karakaş’tan brifing aldı ve görevinde başarılar diledi.

Öksüz, daha sonra yeni konseptiyle vatandaşların hizmetine sunulan İlçe Nüfus Müdürlüğü ile İlçe Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Vali Türker Öksüz, son olarak esnaflarla bir araya geldi. Öksüz, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

banner119
Son Güncelleme: 07.03.2022 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner57

banner56

banner108