Ali Özkan: “Başarının Sırrı İstişare Kültüründe”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yaklaşık 2 yıldan bu yana görev yapan ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul ile 3 yıllığına yeniden başkan seçilen Karacabey Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır’a, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

09 Aralık 2016 Cuma 16:23
Ali Özkan: “Başarının Sırrı İstişare Kültüründe”

Çayır’a görevinde başarılar dileyen Başkan Özkan, toplumun tüm katmanları ile birlikte ortak hareket etmenin başarı için şart olduğunu söyledi.
 
Kent Konseyi’ne İşlerlik Kazandırdık
 
Göreve geldikleri günden bu yana, toplum katmanlarından gelen taleplerin daha kısa sürede değerlendirilmesi adına Karacabey Kent Konseyi’ne güçlü bir destek verdiklerini belirterek, işlevsel olmayan Kent Konseyi’ne işlerlik kazandırdıklarına vurgu yapan Başkan Ali Özkan, ilçedeki sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere, özel-resmi tüm kişi ve kurumlarla birlikte çözüm üretme azminde olduklarını ve bu yolda da önemli mesafeler alındığını dile getirdi.
 
Belediyenin Desteğini Hissetmek Bize Güç Veriyor
 
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortak akıl ve istişare kültürü çerçevesinde Kent Konseyi’ne verdiği destek için kendisine minnettar olduklarının altını çizen Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır da "Kent Konseyi olarak, ilçedeki tüm sorunların derlenip başta belediye olmak üzere, ilgili kurumlara iletilmesi adına yaklaşık 30 aydır çalışmalarımızı başarı ile sürdürüyoruz. Bu süreçte Sayın Belediye Başkanımız Ali Özkan'a katkıları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Belediyemizin, özerk bir yapıya sahip olan Kent Konseyi’nin çalışmalarına önem verdiğini görmek ve desteğini hissetmek, çalışma azmimizi bir kat daha arttırıyor" şeklinde konuştu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108