Öğrencilere yemek desteği 3 noktada sürüyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin, kentteki üniversite öğrencileri için “Gel beraber olsun” sloganı ile başlattığı ücretsiz yemek hizmeti yoğun ilgiyle devam ediyor.

20 Mart 2022 Pazar 15:10
Öğrencilere yemek desteği 3 noktada sürüyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin, kentteki üniversite öğrencileri için “Gel beraber olsun” sloganı ile başlattığı ücretsiz yemek hizmeti yoğun ilgiyle devam ediyor.

Hafta içi her gün 2 Eylül Gençlik Merkezi, Zişan Kızılcıklı Belde Evi ve Tepebaşı Belediyesi Yemekhanesi’nde öğrencilere akşam yemeği ücretsiz olarak sunuluyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen yemekler, öğrencilere akşam 18.00-20.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversiteliler, öğrenci belgesi ibraz ederek 3 noktada hizmete sunulan yemek ikramından faydalanabiliyor.

Öğrencilerden teşekkür notları

Ücretsiz yemek hizmetinden çok memnun olduklarını dile getiren öğrenciler, Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyor. Tepebaşı Genç Fikirler Panosu’na yazdıkları notları yapıştıran gençler, “Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çok faydalı bir hizmet, öğrenciler için çok büyük bir destek. Bu zor zamanlarda yanımızda olduğunuz için teşekkürler. Sizin gibi iyi insanlar iyi ki varlar. Bu ekonomik krizde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner57

banner56

banner108