Uşak’ta 8 FETÖ/PDY şüphelisi adliyeye sevk edildi

Uşak’ta devam eden FETÖ/PDY soruşturma kapsamında KOM Şube ekipleri tarafından geçen hafta gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

01 Aralık 2016 Perşembe 10:49
Uşak’ta 8 FETÖ/PDY şüphelisi adliyeye sevk edildi
15 Temmuz darbe girişinin ardından Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca 'Fethullahcı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına” yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçen hafta gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Bu sabah erken saatlerde aralarında 7 ceza infaz koruma memuru ve cezaevinde görevli 1 öğretmenin bulunduğu şüpheliler önce sağlık kontrolünden geçirildi ardından adliyeye sevk edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner57

banner56

banner108