Taksicilerin korkulu rüyası olan gasp zanlısı yakalandı

Mersin'de müşteri gibi bindiği 3 taksi sürücüsünü bıçakla tehdit edip gasp ettiği iddia edilen zanlı suçüstü yakalandı. 

07 Aralık 2016 Çarşamba 13:34
Taksicilerin korkulu rüyası olan gasp zanlısı yakalandı
Edinilen bilgiye göre, 25 Kasım tarihinde Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bekleyen bir taksi sürücüsü, aracına müşteri gibi binen kimliği belirsiz bir kişi tarafından Gündoğdu Mahallesi'nde bıçak tehdidi ile gasp edildi. 180 lira parası ve cep telefonu gasp edilen taksi sürücüsü, polise giderek eşkalini verdiği zanlıdan şikayetçi oldu. Gasp Büro Amirliği ekiplerince zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettiği sırada önceki gece GMK Bulvarı Göçmen Kavşağı civarında bir taksi sürücüsü daha bıçak tehdidi ile gasp edildi.

Müşteri gibi bindiği araçta taksi sürücüsüne Akbelen Bulvarı'na gitmek istediğini söyleyen zanlı, burada sürücünün 600 lira parasını ve cep telefonunu gasp ederek kaçtı. Baran Y. adlı zanlı, aynı gün Demirtaş Mahallesi'nde bir başka taksi şoförünün daha 50 lirasını alarak kaçmaya çalışırken ihbar üzerine olay yerine giden Gasp Büro Amirliği ekiplerince suçüstü yakalandı. Suç aleti bıçakla birlikte yakalanan Baran Y., Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Zanlının 25 Kasım tarihinde gasp ettiği taksiye binerken güvenlik kamerasına yansıya görüntüleri de ortaya çıktı. 

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner57

banner56

banner108