Bursa Şehir Hastanesi'ne Hangi Otobüs Gider, Ulaşım, Metro, BursaRay, Burulaş, Ulaşım Ücretleri, Randevu Telefonu, Telefon Numarası, İletişim Bilgileri, Başhekimi Kim, Harita, Yeri Nerede, İş Başvurusu ve benzeri bilgileri sizler için bir araya topladık.
Bursa Şehir Hastanesi, Güney Marmara Bölgesi'nin En Büyük Hastanesi olarak hayata geçirilen bir projedir. Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ve Kamu Özel İşbirliği'yle, Yap, İşlet, Devret modeliyle Rönesans Sağlık Yatırım tarafından yapılan Bursa Şehir Hastanesi, Muradiye Devlet Hastanesi, Ali Osman Sönmez Onkoloji Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi Hastanesi'ni kendi bünyesine katacak olan tabiri caizse dev bir hastane modeli gibi görünüyor.
Nilüfer Doğanköy Mevkiisinde 745.500 metrekare alan üzerine inşa edilen ve dünyanınn en ileri izolatör teknolojisine sahip olan Bursa Şehir Hastanesi'nin, yaşanabilecek en şiddetli depremler sonrasında bile hiçbir aksaklık yaşanmadan operasyonel faaliyetlerini sürdürebilecek şekilde tasarlandığı belirtilirken, Bursa ve çevre illere hizmet vereceği bildirildi.
Toplam 1.355 yatak kapasiteli 3 farklı hastaneyi kapsayan proje bünyesinde barından Bursa Şehir Hastanesi, 1.055 yatak kapasiteli Ana Hastane, 200 yatak kapasiteli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile 100 yatak kapasiteli Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'nin yanı sıra, Ana hastane, ortak bir çekirdek yapı etrafına kurulan 4 adet bloktan oluşuyor ve bünyesinde aşağıdaki birimler yer almaktadır.
Bursa Şehir Hastanesi, yaklaşık olarak 3 milyon nüfusa sahip olan Bursa iline ve çevre illere hizmet vermesi için hayata geçirilen bir sağlık üssü projesidir. Türkiye'deki en büyük hastaneler arasında yer alan Bursa Şehir Hastanesi, en ileri teknolojiye ve donanıma sahip olmasıyla birlikte, aldığı göçlerle her geçen gün artan nüfusuyla Bursa'lılara hizmet vermektedir. Açıldığı ilk günde 2500 hasta kabul eden Bursa Bölge Hastanesi'yle ilgili diğer bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.
Bursa Şehir Hastanesi'nin Yatak Kapasitesi;
283 yatak kapasiteli Genel Hastane
271 yatak kapasiteli Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi
250 yatak kapasiteli Onkoloji Hastanesi
251 yatak kapasiteli Kadın Doğum ve Çocuk, Genel ve Psikiyatri Hastanesi
Bursa Şehir Hastanesi Randevu Alma BURADAN
Bursa Şehir Hastanesi Laboratuvar Sonuçları BURADAN
Bursa Şehir Hastanesi Doktor Çalışma Listesi BURADAN
Bursa Şehir Hastanesi Hasta Rapor Sonuçları BURADAN
Bursa Şehir Hastanesi Nasıl Gidilir ? BURADAN
BURSA ŞEHİR HASTANESİ'NDEN NASIL RANDEVU ALINIR ?
Bursa'da Güney Marmara Bögesi'nin sağlık üssü olarak nitelendirilen ve dev bir yatırımla yapılarak 16 Temmuz 2019 tarihinde hasta kabulüne başlayan Bursa Şehir Hastanesi'nden Randevu Almak istiyorsanız BURAYA tıklayarak randevunuzu kısa sürede oluşturabilirsiniz.
BURSA ŞEHİR HASTANESİ'NE OTOBÜSLE NASIL GİDİLİR ?
Bursa Şehir Hastanesi'ne Ulaşım İçin Kurulan BURULAŞ Otobüs Hatları - Güzergahı ve Otobüs Saatleri hakkında aşağıda detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
H/1 Hattı
H/1 Güzergahı:
Gidiş: Barbaros Caddesi – Panayır Caddesi- İnönü Caddesi- Cumhuriyet Caddesi- Osmangazi Caddesi – Mustafa Karaer Caddesi- Terminal – Bursa Çevreyolu Caddesi – Emek İstasyonu- Korupark Kavşağı- Bursa Çevreyolu Caddesi – Bursa Şehir Hastanesi- Bursa Çevre Yolu Caddesi- İzmir Yolu Caddesi – Üniversite İstasyonu
(Dönüş: Aynı güzergah)
Ücret: Tam 3,35 TL – İndirimli 2,70 TL – Öğrenci 2,20 TL
H/2 Hattı
H/2 Güzergahı:
Gidiş: Organize Sanayi İstasyonu – Emek İstasyonu – Bursa Çevre Yolu Caddesi – Bursa Şehir Hastanesi
Dönüş: Bursa Şehir Hastanesi – Bursa Çevre Yolu Caddesi – Emek İstasyonu – Esentepe Kavşağı – Organize Sanayi İstasyonu
Ücret: Tam 2,40 TL, İndirimli 1,90 TL, Öğrenci 1,60 TL
H/3 Hattı
H/3 Güzergahı:
Gidiş: Küçük Sanayi İstasyonu – İzmir Yolu Caddesi – Çalı Kavşağı – Uğur Mumcu Bulvarı – Özlüce Bulvarı – Çiçek Caddesi – Erdinç Sokak – Ceviz Caddesi – Göçmen Sokak – Çiftlik Caddesi – Gümüş Cadde – Bursa Şehir Hastanesi
Dönüş: Bursa Şehir Hastanesi – Gümüş Cadde – Çiftlik Caddesi – Göçmen Sokak – Ceviz Cadde – Erdinç Sokak – Çiçek Caddesi – Özlüce Bulvarı – Uğur Mumcu Bulvarı – İzmir Yolu Caddesi – Küçük Sanayi İstasyonu
Ücret: Tam 2,40 TL, İndirimli 1,90 TL, Öğrenci 1,60 TL
Sayın hocam ben sizin hastanızın 10 gündür randevu almaya çalışıyorum ama bir türlü randevu alamıyorum patoloji son karımı baktirmak için 8 Haziran cuma hastaneye gittim ve senin Kestel devlet Hastanesi'ne gitigini söylediler bir ay orada görev yapacağını söylediler oradan randevu almaya çalıştım gene olmadı lütfen hocam eğer bu mesajım ulaşırsa sana ne olur bana bir bilgi vermeni ricla ediyorum