Dr. Aydın, Rektör Karacoşkun’la bir araya geldi

23. Dönem Erzurum Milletvekili Dr. Öğr. Üyesi Saadettin Aydın, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile bir araya geldi.

01 Mart 2022 Salı 10:06
Dr. Aydın, Rektör Karacoşkun’la bir araya geldi

Dr. Öğretim Üyesi Saadettin Aydın, “28 Şubat Darbesi ve Sonuçları” konferansı öncesinde, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi.

Görüşmeye, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar ile Rektör Danışmanımız Erdinç Gülcü de katıldı. Görüşmenin sonunda Rektörümüz Karacoşkun, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saadettin Aydın’a teşekkür etti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108