Güroymak’ta bahar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli için kar ve sağanak yağış uyarısı yapılırken, Bitlis’in Güroymak ilçesinde ise bahar yaşanıyor.

10 Mart 2022 Perşembe 12:02
Güroymak’ta bahar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli için kar ve sağanak yağış uyarısı yapılırken, Bitlis’in Güroymak ilçesinde ise bahar yaşanıyor.

İlçede öğle saatlerinde hava sıcaklığı 8 ile 10 dereceye kadar yükseldi. Bunu fırsata çeviren Güroymaklılar, kahve önlerinde oturup güneşin tadını çıkardı.

İlçe merkezindeki esnaf, havaların ısınması ile işlerinde düzelme olduğunu belirterek, Bitlis ve ilçelerinde kar ve soğuk hava hakim olurken Güroymak’tan yaz aylarını aratmayacak bir gün yaşadıklarını belirtti. Esnaf, “İnsanlar güzel havanın tadını çıkarmak için dışarıya çıkıyorlar. Hal böyle olunca satışlarımızda da artış oluyor” diye konuştu.

banner119
Son Güncelleme: 10.03.2022 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner57

banner56

banner108