FETÖ soruşturmasında müdür, oğlu ve gelini gözaltına alındı

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında, ihraç edilen İl İdare Kurulu Müdürü N.N., oğlu ve gelini gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.

02 Ocak 2017 Pazartesi 12:38
FETÖ soruşturmasında müdür, oğlu ve gelini gözaltına alındı

Müdürün oğlunun örgütün haberleşme sistemi “Bylock”u kullandığı öğrenildi. 



Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şubesi ekipleri, Kanun Hükmündeki Kararname ile ihraç edilen Elazığ Valiliği İl İdare Kurulu Müdürü N.N., oğlu M.T.N. ve gelini Ş.N. gözaltına alındı. KOM Şubesinde ifadeleri alınan 3 şüpheliden, müdürün oğlunun örgütün haberleşme sistemi “Bylock”u kullandığı, gelinin ise örgütle bağlantılı eğitim kurumlarında görev aldığı ortaya çıktı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan arama ise yasaklı yayınlar gele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli Adliyeye sevk edildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108