Bursa'da 600 Polisle Çökertme 1 Operasyonu Yapıldı!

Bursa'da Emniyet Müdürlüğü Ekipleri'ne bağlı 600 polis tarafından ''Çökertme 1'' uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada uyuşturucu kullanıcısı oldukları belirlenen 8 kişiye işlem yapıldı.

12 Ekim 2018 Cuma 13:45
Bursa'da 600 Polisle Çökertme 1 Operasyonu Yapıldı!

Bursa Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen Çökertme 1 uygulamasında ekipler 104 aralar, 436 şahısı aradılar. Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak'ında takip ettiği Çökertme 1 uygulamasında Osmangazi ve Yıldırım ilçelerine başlı olan çok sayıda mahalle uygulama kapsamına alınırken operasyonlar havadan da görüntülendi. Uygulamada Özel Harekat polisleride görev aldılar.

Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak ve mahalle muhtarları sabah saatlerinde bir araya geldiler. Mahalle muhtarlarıya akşama kadar görüştükten sonra muhtarların da vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda park bahçe ve kıraathanelerde de uygulama gerçekleştirildi.

Uygulamalarda esrar, metamfetamin ve bonzai maddesi ele geçirildi. Polis ekipleri ugyulamalar sırasında mahalle sakinlerini duyarlı olmaları konusunda uyardı.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaOperasyonçökertme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108